follow us
follow us
29/06/18

Kiesdistrict Brugge

Op 14 oktober zijn er provincieraadsverkiezingen. Provincie West-Vlaanderen heeft in de regio Brugge al heel wat gerealiseerd, o.a. op toeristisch vlak. Lijsttrekker Bart Naeyaert weet dit zeker te appreciëren. Samen met 8 andere kandidaten gaat hij in het kiesdistrict Brugge 100% voor Ons West-Vlaanderen. Check absoluut de kandidaten en geniet tijdens de vakantie van al het moois dat onze provincie te bieden heeft!

29/06/18

Kiesdistrict Ieper-Oostende-Diksmuide

Op 14 oktober zijn er provincieraadsverkiezingen. Provincie West-Vlaanderen is een sterke partner voor de West-Vlaamse gemeenten en dat weet lijsttrekker Lies Laridon zeker te appreciëren. Samen met 10 andere kandidaten gaat ze in het kiesdistrict Ieper-Oostende-Diksmuide 100% voor Ons West-Vlaanderen. Check absoluut de kandidaten en geniet tijdens de vakantie van al het moois dat onze provincie te bieden heeft!

29/06/18

Kiesdistrict Kortrijk-Roeselare-Tielt

Op 14 oktober zijn er provincieraadsverkiezingen. Provincie West-Vlaanderen heeft in de regio Kortrijk-Roeselare-Tielt al heel wat gerealiseerd, o.a. op economisch vlak. Lijsttrekker Jean de Bethune weet dit zeker te appreciëren. Samen met 15 andere kandidaten gaat hij in het kiesdistrict Kortrijk-Roeselare-Tielt 100% voor Ons West-Vlaanderen. Check absoluut de kandidaten en geniet tijdens de vakantie van al het moois dat onze provincie te bieden heeft!

17/04/18

Marino ontdekt het belang van waterbufferbekkens

Provincie West-Vlaanderen volgt de wateroverlast of -tekorten in West-Vlaanderen op de voet. Hoewel Marino niet helemaal snapte voor wat dat water diende, kwam hij wel te weten dat bijvoorbeeld het bufferbekken op de Vleterbeek zeker zijn werk doet! En daar kunnen landbouwers ook een graantje van meepikken. De Poperingnaars a.k.a 'keikoppen' zijn 'froai content'!

01/04/18

Aprilvis

Deze twee meisjes wilden graag eens weten hoe het eraan toegaat in de provincieraad. Ze smeten hun visje uit bij gedeputeerden Guido Decorte, Bart Naeyaert en Jean de Bethune én bij CD&V-fractieleider Christof Dejaegher. Er worden hééééle serieuze vragen gesteld! ;-)

12/03/18

100% West-Vlaamse streekproducten

Proficiat aan de winnaars van de geschenkmanden met 100% West-Vlaamse producten! Marino en enkele CD&V-provincieraadsleden overhandigen de geschenkmanden met trots én met de bijhorende 'bezen'. Wil jij ook iemand verrassen met een 100% West-Vlaamse geschenkmand? Neem dan hier een kijkje: www.100procentwest-vlaams.be.

16/02/18

Marino ontdekt nog een realisatie van de Provincie: Transfo Duiktank

Water genoeg voor Marino in de Transfo Duiktank in Zwevegem! ;-) Deze realisatie van Provincie West-Vlaanderen bevat maar liefst 4,7 miljoen liter water. Wil je deze unieke duiktank met internationale allures ook ontdekken? Neem dan hier een kijkje: www.duiktank.be.

19/01/18

Marino kon het assortiment van brouwerij Van Honssebrouck wel smaken

"Voor de ultieme bierbeleving moet je naar Brouwerij Van Honsebrouck!" En dat moet je Marino duidelijk geen twee keer zeggen! Ook in het bijhorend Bierkasteel kan je de West-Vlaamse brouwersambacht proeven binnen een hoogtechnologisch kader.

22/12/17

Win een geschenkmand!

Wil jij kans maken op een geschenkmand met 100% West-Vlaamse producten? Vanaf vandaag tot en met 6 januari geven we drie geschenkmanden weg. Het enige wat je hiervoor moet doen is een eigen foto van een gerecht met je favoriete streekproducten als reactie op deze video op Facebook plaatsen. En uiteraard: SPREAD THE WORD!

15/12/17

Marino geeft kookles in Roeselare

Marino zijn poging om Gentse waterzooi in West-Vlaanderen te maken, liep niet van een leien dakje. We hebben namelijk zoveel lekkere eigen producten en gerechten. 100% West-Vlaams! Slaagt Marino er in dit tot een goed einde te brengen?

14/11/17

Raversyde: Marino wandelt doorheen de geschiedenis

Een unieke afspraak met de geschiedenis in Raversyde ... Domein Raversyde heeft een uitgebreid en uniek aanbod aan activiteiten, en dat nam Marino misschien net een beetje té letterlijk?! ;-) Heb jij deze tijdreis al gemaakt?

25/09/17

Johan Museeuw leert Marino over de Groene 62

Johan Museeuw kent de Groene 62 als zijn broekzak! De Groene 62 is één van de 9 groene assen in West-Vlaanderen en verbindt Torhout met Oostende. Marino is dan ook één en al oor wanneer Museeuw erover vertelt.

12