follow us
follow us
Stadswandelroute Roeselare
24/08/18

Stadswandelroute Roeselare

Ontdek Stad Roeselare tijdens deze stadswandeling en leer tal van bezienswaardigheden en hedendaagse architectuur kennen. De nieuwe stadswandelroute wordt officieel geopend op zaterdag 25 augustus. Een mooie samenwerking tussen deze dynamische stad en Provincie West-Vlaanderen.

Loopparcours Bergelen
20/08/18

Loopparcours Bergelen

Wist je dat Provincie West-Vlaanderen in Provinciedomein Bergelen (Wevelgem) een nieuw loopparcours heeft aangelegd? Voor dit traject van 1,8 km werd gekozen voor inox markeernagels. Een ideaal parcours voor joggers die stapsgewijs afstanden willen opbouwen.

Rozentuin Kortrijk
21/06/18

Rozentuin Kortrijk

YES, 't is zomer! Heb jij de Rozentuin in Kortrijk al bezocht? De Internationale Rozentuin van Provincie West-Vlaanderen is van juni tot eind augustus op zijn mooist én kan je gratis bezoeken. De tuin bevindt zich in de tuinen van het kasteel ‘t Hooghe, langs de Doorniksesteenweg in Kortrijk.

Bunkerdag
08/06/18

Bunkerdag

Zondag organiseert de Provincie West-Vlaanderen in samenwerking met enkele kustgemeenten de tweede editie van Bunkerdag. Verschillende bunkers langs de West-Vlaamse kust, die anders niet of moeilijk bezocht kunnen worden, worden opengesteld voor het publiek. De toegang is overal gratis. Kom jij?

Ontdek de Vrijbosroute
18/05/18

Ontdek de Vrijbosroute

Weet je nog niet wat te doen dit weekend? Dan is het de ideale gelegenheid om de Vrijbosroute te ontdekken. Nog een groene as van onze provincie! Wist je dat hier vroeger een spoorlijn liep? Deze route biedt een rustige verbinding tussen Ieper en Kortemark.

Week van de provinciedomeinen
09/04/18

Week van de provinciedomeinen

Ontdek hier al onze West-Vlaamse provinciedomeinen: www.west-vlaanderen.be/domeinen. Het is deze week namelijk 'week van de provinciedomeinen'! Heel de week zijn er tal van activiteiten die de Vlaamse provincies in de kijker zetten. Waar ga jij heen? www.weekvandeprovinciedomeinen.be

Pasen: zoek Marino!
01/04/18

Pasen: zoek Marino!

Vrolijk Pasen! Vind de tekening van Marino en win een chocoladeverrassing! Er worden drie winnaars uitgekozen. Stuur de juiste coördinaten (letter cijfer) via chatbericht.

Internationale Vrouwendag
08/03/18

Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag. Even geen Marino, maar een sterke vrouw vandaag.

Week van de vrijwilliger
07/03/18

Week van de vrijwilliger

Bedankt, vrijwilligers! Deze week is het 'Week van de Vrijwilliger' en hierbij willen ook wij alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Complimentendag
01/03/18

Complimentendag

Het West-Vlaams zorgt bij Marino voor verwarring ...

Valentijn
14/02/18

Valentijn

Wien wiltr ne pieper van Marino? Valentijn is een dag waarop er ongetwijfeld veel gekust wordt en dat ziet Marino helemaal zitten! HAPPY VALENTINE!

Dikketruiendag
06/02/18

Dikketruiendag

Hou je warm op dikketruiendag! Ook Provincie West-Vlaanderen denkt aan het klimaat: www.samengaanwegroener.be.

12